Trudon Geurkaarsen & Roomsprays

A.A. Knoop is officieel Trudon dealer en verkoopt als een van de weinigen de gehele lijn van Trudon. Altijd direct uit voorraad leverbaar! Dit zijn prachtige kaarsen die een heerlijke geur met zich meebrengen.

Naast geurkaarsen van Trudon kunt u bij A. A. Knoop ook terecht voor Trudon roomspray’s. De beschikbare roomspray geuren liggen in lijn met de geurkaarsen en kunt u dus perfect met elkaar afwisselen.

Bent u benieuwd waar het prachtige merk Trudon vandaan komt?

 Klik dan hieronder om de rijke geschiedenis te lezen!

Zie hier de twee formaten van de geurkaarsen met de daarbij behorende prijs.

LA PETITE

Vanaf 39€

LA CLASSIQUE

Vanaf 90€

Het Merk Trudon

Trudon is de oudste fabrikant van kaarsen in Frankrijk. Al meer dan 4 eeuwen levert dit bijzondere merk kaarsen aan de meest uiteenlopende historische figuren uit de Franse geschiedenis. De unieke kaarsenwas bevat o.a. palmolie, rijst, soja en kopra. Deze 100% plantaardige was wordt vervolgens vermengd met een heerlijke geur, zodat de kaarsen bij het branden geweldig lekker ruiken.

Het Trudon Glas

Voor de kaarsen en roomspray’s wordt gebruikgemaakt van uniek glas. Deze traditie kent een interessante historie. Met de hulp van Astier de Villate reisde Trudon destijds naar Vinci (Italië) om daar door een meesterlijk ambachtsman een handgeblazen glas te laten vervaardigen. Iets wat vandaag de dag nog steeds gebeurt. Tot op heden wordt nog steeds ieder glas met de hand vervaardigd. Elk glas is daarmee uniek in kleur, maat en profiel; de luxe van waar ambachtswerk!

Het Trudon Etiket

Het gouden etiket op de Trudon kaarsen en roomspray’s wordt (nog steeds) exclusief gemaakt door de oudste Franse fabrikant van champagnelabels. Op het etiket staat sinds Louis XIV in gouden letters het Trudon logo gedrukt en de inscriptie ‘deoregique laborant’. Wat betekent: zij werken voor de koning en voor god.

Contact

A.A. Knoop

Antiques, Decoration & Fine Arts

Prinsengracht 811 Hs

1017 KA Amsterdam

 

Tel – 06 524 051 90

Email – info@aaknoop.nl

 

Openingstijden

Elke dag  –  11.00 tot 18.00 uur

 

Om er zeker van te zijn dat we elkaar niet missen, kunt u altijd even bellen.

 

Tot snel!